Kontakt

Udbudsservice og optimeret udbudsskrivning

der matcher kundens forventninger

Offentlige udbud er for mange virksomheder et ukendt land – det vil vi gøre noget ved!

Kender du potentialet for at vinde et givent udbud, og ved du, hvordan du optimerer din udbudsskrivningen? Vi hjælper dig med begge dele, så du bruger kræfterne på din virksomhed.

At skrive et godt og målrettet udbud er en tidskrævende opgave, og det er en god idé at undersøge potentialet og virksomhedens vinderchancer, inden man deltager i et offentligt udbud.

Det får du ud af professionel udbudsservice

Vi gennemgår udbudsmaterialet minutiøst, dissekerer det samlede materiale og i fællesskab drøfter vi dine muligheder for at vinde udbuddet.

Med professionel udbudsservice får du:

  • Overblik over de store linjer og de små detaljer
  • En kritisk gennemgang af udbudsmaterialet
  • Relevante spørgsmål til udbyder
  • En afklaring af dine vinderchancer

Med et fyldestgørende overblik over udbuddet, kender du potentialet for at tjene penge og mulighederne for at vinde – og dermed er du i stand til at træffe en relevant beslutning om at gå videre med tilbudsskrivning eller ej.

Bliv kontaktet og hør mere omkring udbudsservice og udbudsskrivning

Professionel udbudsskrivning

Formuleringen i forbindelse med udbudsskrivning er det, der sikrer en god bedømmelse, og vi hjælper dig med at præcisere, forbedre og optimere dine udbud.

Der er ingen tilfældigheder i udbudsmaterialet, og hvis du formår at læse mellem linjerne, er det muligt at identificere stort set alle kundens krav. Som specialister på området kender vi udformningen på materialet fra alle danske udbudsrådgivere og ordregivere. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at fremhæve de rigtige ting, så det matcher kundernes forventninger – og øger dine chancer for at vinde.

Vi optimerer dit udbud, så du:

  • Udnytter mulighederne bedst muligt
  • Tilgodeser krav til sortiment, produktdokumentation, kvalitetsstyring etc.
  • Rammer den optimale prissætning i forhold til udbud og indtægt

Vi kan i større eller mindre grad hjælpe med den praktiske udbudsskrivning, eller vi kan udarbejde en udbudsskabelon, du selv udfylder.

Hør mere omkring udbudsskrivning

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
chevron-downarrow-right