Kontakt

Rådgivning

der målretter og kvalitetssikrer din ansøgning

Har du brug for eksterne øjne på dit projekt?

Har du identificeret en tilskudsmulighed, og har du brug for eksterne øjne på projektets idé og vision, ansøgningsstrukturen og de næste skridt i processen – så lad vores eksperter hjælpe dig.

At lykkes med funding kræver et nøjagtigt match mellem projektet, du ønsker at søsætte, og puljens eller programmets vision for tilskud.

Med professionel rådgivning sikrer vi, at din ansøgning lever op til kravene

Med strategisk rådgivning på et praktisk niveau sikrer du, at din ansøgning lever op til kravene. Vi analyserer nyhedsværdien i din idé og effekten af din innovation, inden vi kommer med en præcis vurdering af muligheden for at realisere det aktuelle tilskud. Baseret på analysen vil du være i stand til at træffe en beslutning om at fortsætte arbejdet med den respektive ansøgning eller lede videre efter andre muligheder.

Den professionelle rådgivning giver dig:

 • En præcis vurdering af projektets tilskudsmuligheder
 • Konstruktiv feedback på dit nuværende materiale
 • Forslag til struktur og opbygning af en eventuel ansøgning

Kort og godt får du ikke bare professionelle øjne på dit projekt og den tilskudsmulighed, du har identificeret – du får også en handlingsplan til det videre forløb.

Bliv kontaktet og få professionel rådgivning

Rådgivning øger dine muligheder

Hvert år sendes et stort antal ansøgninger afsted til både statslige puljer og programmer samt EU puljer, men mange honoreres ikke. Det kan skyldes et fravær af match mellem projekt og program, den forkerte vinkel på ansøgningen eller ganske enkelt at ansøgningen ikke er udarbejdet grundigt nok.

Øg sandsynligheden for, at dit projekt modtager midler, så det kan realiseres

Med rådgivning forud for arbejdet med funding øger du sandsynligheden for, at dit projekt modtager midler, så det kan realiseres. Vi kvalitetssikrer din ansøgning, giver et systematisk overblik over forslag til forbedringer og udarbejder en komplet liste over formalia og krav, der skal være opfyldt, før ansøgningen kan godtages.

4 grunde til at få rådgivning
 • Få afklaret om dit projekt er bæredygtigt og tilskudsegnet
 • Vælg det rette program, der matcher dit projekt
 • Ram den rigtige vinkel i ansøgningen
 • Få styr på detaljer og minimumskrav
Med professionel rådgivning får du
 • Forslag til relevante puljer og programmer, der matcher dit projekt
 • En analyse af projektets stærke og svage sider
 • Optimering af struktur, argumentation og opbygning af din ansøgning
 • En klar og målrettet handlingsplan for de næste skridt i processen

Har du fået afslag?

Kontakt os og lad os gennemlæse din ansøgning og afslag. Vi vil herefter komme med konstruktiv feedback og anbefalinger til forbedringer til ansøgninger, projekt eller virksomhed.
chevron-downarrow-right