Kontakt

Rådgivning om forretnings- og konceptudvikling

med fokus på finansieringstilskud og eksekvering

Har du svært ved at frigøre tid til at arbejde med strategisk planlægning og forretningsudvikling?

Få håndgribelige værktøjer gennem rådgivning og sparring til at styrke konkurrenceevnen og den fremtidige vækst

Med målrettet rådgivning om din idé eller virksomheds udviklingspotentiale kan du styrke konkurrenceevnen og den fremtidige vækst – vi hjælper dig med sparring og konkrete værktøjer.

Få et overblik og bliv sikret muligheden for finansieringstilskud

For mange små og mellemstore virksomheder kan det være svært at frigøre tid til at arbejde med strategisk planlægning og forretningsudvikling. Gennem rådgivning og sparring får du håndgribelige værktøjer, der kan anvendes, når forretningens udviklingspotentiale skal identificeres, og ikke bare det – vi målretter vores løsninger, så de matcher mulighederne for finansieringstilskud fra fonde, puljer og programmer i Danmark og EU.

 

I fællesskab får vi overblik over:

 • Markedet
 • Konkurrenterne
 • Udfordringerne
 • Nuværende strategi
 • Nuværende udviklingsplaner

 

Herefter udarbejder vi en individuel handlingsplan, der tager højde for dine ønsker om aktiv involvering i processen, økonomi og tidshorisont. Samtidig sikrer vi, at der er mulighed for finansieringstilskud – selv den bedste strategi er intet værd, hvis ressourcerne til at rulle den ud udebliver.

Bliv kontaktet og hør mere omkring succes via rådgivning

En skræddersyet proces

Vi har flere års erfaring med opstart af virksomheder og forretningsudvikling fra mange forskellige brancher, og vi er dedikeret til at arbejde med virksomheder og koncepter, der bidrager positivt til vores omverden gennem eksempelvis:

 • Mennesker
 • Grøn omstilling
 • Bæredygtighed
 • Økologi

Det digitale fokus er omdrejningspunktet

Digitalt fokus er omdrejningspunktet for forretningsudvikling i dagens verden, og derfor vil digitale løsninger altid være et væsentligt fundament i vores arbejde. Vi tager udgangspunkt i dine konkrete udfordringer, og vi anvender forretningsmodeller, der er relevante og matcher dit behov og det strategiske niveau, du befinder dig på.

Vores rådgivning kan bl.a. omfatte:
 • Værdiskabelse i forhold til eksisterende kunder
 • Evaluering og prioritering af nye forretningsidéer
 • Fokuseret udviklingsplan og opfølgning
 • Overbliv over finansieringsmuligheder i Danmark og EU

Rådgivning om konceptudvikling

Er du ikke så langt i din proces, at du har en egentlig forretning, men kun en idé? Vi rådgiver også på dette stadie og kan hjælpe dig med at lægge en handlingsplan, så dit projekt får luft under vingerne – med funding som omdrejningspunkt.

Fra strategi til resultater

Én ting er at lægge en strategi for forretningens eller konceptets udviklingspotentiale – en anden ting er at føre den ud i livet. Udviklingstiltag, afprøvning af idéer og nye strategiske beslutninger kræver finansiering.

Hos KL & Partners er vi specialister i funding, og vi sørger for at transformere din vision, så den matcher en eller flere af de mange fonde, puljer og programmer, der giver tilskud til finansiering af aktiviteter og investeringer i både Danmark og udlandet.

Hør mere omkring rådgivning om forretnings- og konceptudvikling

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
chevron-downarrow-right