Kontakt

Ansøgning

Kom i mål med din ansøgning!

Udformningen er afgørende

Brug vores indsigt og erfaring med funding til at øge sandsynligheden for at komme i mål med din ansøgning. Vi hjælper dig hele vejen fra projektbeskrivelse til afsendelse af den endelige ansøgning.

Enhver ansøgning om finansieringstilskud skal være unik og målrettet den enkelte pulje eller program. Når det er sagt, er der formelle krav og retningslinjer, der skal følges, og specifikke trin der skal tages, før man er hele vejen rundt. Det er en omfattende proces, der kræver know how og ekspertise – og det har vi!

Transformer din vision til en målrettet ansøgning

I tæt samarbejde med dig transformerer vi din vision til en målrettet ansøgning, der matcher programmets strategi og fokusområde. Vi udformer idé- og projektbeskrivelsen med fokus på den rette vinkel, og vi sørger for, at alle detaljerne er på plads.

I et samarbejde med os får du:

  • En projektvurdering
  • Kvalitetssikring af nuværende materialer
  • Hjælp til projektudvikling (hvis det er nødvendigt)
  • Udarbejdelse af nyt projektmateriale
  • Hjælp til ansøgningen
  • Rådgivning om den fremadrettede dialog med programmet
  • Rådgivning om afrapportering

Kort sagt får du et fuldt ansøgningsforløb, hvor vi sikrer, at der er sammenhæng mellem projekt og pulje eller program – og klæder dig på til at varetage den efterfølgende proces.

Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder.

Professionel funding – din vej til finansieringstilskud

At arbejde med ansøgninger er et håndværk. Med vores brede og indgående indsigt i funding og de respektive muligheder for tilskud fra danske og udenlandske puljer og programmer kan vi målrette og vinkle din ansøgning så den rammer bedst muligt til intentionerne bag det enkelte program.

Det er nemlig ikke udelukkende et spørgsmål om en velformuleret ansøgning – det handler om at kende puljens eller programmets vision og vide, hvad der gives tilskud til.

3 grunde til at få professionel hjælp
  1. Du er sikker på ansøgningen rammer intentionerne i programmet
  2. Bliv skarp på projektets kernefortælling
  3. Løbende rådgivning igennem hele forløbet

Hør mere omkring ansøgning til offentlige puljer

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
chevron-downarrow-right